Om oss

Mobil Bygg AB är ett byggföretag i Stockholm med gedigen yrkeskicklighet och flexibilitet.

Mobil Bygg AB är ett byggföretag i Stockholm med gedigen yrkeskicklighet och flexibilitet.

Vi arbetar för att skapa personliga relationer och ge god service. Det kombinerat med viljan att ständigt utvecklas och öka vår kompetens gör oss till en välanlitad samarbetspartner.

Vår ambition är att det skall vara enkelt och tryggt för er och vi ansvarar för hela byggprojektet – från idé till färdigställande – med lyhördhet för era önskemål och förväntningar.

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare och detta gör vi genom att hålla dem säkra och glada. Det är så vi får de bästa hantverkarna och gör det möjligt för dem att prestera sitt bästa varje dag.

Vi följer de miljökrav som finns och tillsammans med våra leverantörer vill vi bidra till en hållbar utveckling samt ta ansvar för framtiden.

Mobil Bygg AB som byggentreprenör

Mobil Bygg AB kan hjälpa er med byggprojektet utifrån vilket behov ni än har. Att välja byggentreprenad från oss, totalentreprenad eller generalentreprenad, gör att byggprocessen blir enklare för er.

Med Mobil Bygg AB som byggentreprenör kan ni vara trygg genom hela byggprocessen. Vi använder oss av kontrollerade underentreprenörer och samarbetspartners. Tillsammans med våra leverantörer eftersträvar vi att använda hållbara material och miljögodkända produkter.