Vi söker en Entreprenadingenjör!

Publicerad 2019-07-28

I rollen som Entreprenadingenjör ger vi dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Du kommer bl.a. att arbeta med inköp, planering, projektekonomi budget, ÄTA, slutkostnadsprognoser och medverka vid bygg- och ekonomimöten.

Hos oss kommer du in i ett familjärt företag som aktivt satsar på sina medarbetare. Vi har som ambition att vara ett modernt och nytänkande byggföretag.

Vi är ett företag som utvecklas med våra anställda och vi är övertygade om att hårt arbete och att ha kul på jobbet går hand i hand. Vi tror att man mår bra av att känna stolthet i arbetet som utförs och att arbeta med det man är duktig på. Vår ambition för alla som jobbar här är hög.

Du har ett genuint intresse för byggbranschen och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas i rollen. Vi söker dig med många års erfarenhet av byggbranschen och några års dokumenterad erfarenhet ifrån liknande roll/arbete. Du är van vid att ta ansvar för- och följa upp både ekonomi, arbetsprocesser och tider. Vi arbetar aktivt med att i största möjliga mån digitalisera vårt arbetssätt så du behöver ha viss datorvana.
Vidare är du en flexibel och strukturerad person som är van vid att arbeta i högt tempo.

Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann och du trivs att arbeta i lag. Hos oss arbetar du nära arbetschef, platschefen, kalkylatorn och arbetsledare.

Här på Mobil Bygg erbjuds du en plats i en organisation med stor delaktighet, frihet under ansvar, varierande och intressanta projekt, kompetensutveckling och goda karriärmöjligheter.
Vi sitter i nya fina lokaler i Nacka/Älta. Vi ser att du har B-körkort då vi erbjuder dig en förmånsbil.

Välkommen med din ansökan. Jobb@mobilbygg.se
Mikael Chevalier