Projekt

Cancerfondens nyrenoverade kontor

I slutet av januari 2019 påbörjades renoveringen av Cancerfondens kontor på David Bagares Gata. Nu är det dags att flytta in igen!

Projektet har inneburit en total kontorsanpassning och en extra stor utmaning var att ta upp en trappa från nedersta våningen upp i ljusgården. Kristian Lindberg har varit ansvarig för projektet och är arbetsledare på Mobil Bygg. Kristian berättar att projektet varit väldigt roligt och utmanande, i synnerhet med håltagningen för trappan.
”När håltagningen gjordes upptäckte man att betongen i bjälklaget inte var armerat och därmed att betongen var i dåligt skick, detta medförde att vi var tvungna att stärka upp golvet och planera processen noggrant. Det var en rejäl utmaning som slutade väldigt bra.”

15 september är det inflyttning och vi håller just nu på att slutföra de sista åtgärderna.

Se bilder från före/efter.