Kalkylingenjör

Om oss:

Vi arbetar för att skapa personliga relationer och ge god service.

Det kombinerat med viljan att ständigt utvecklas och öka vår kompetens gör oss till en väl anlitad samarbetspartner.

Vår ambition är att det skall vara enkelt och tryggt för beställare och vi ansvarar för hela byggprojektet – från idé till färdigställande – med lyhördhet för beställares önskemål och förväntningar.

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare och detta gör vi genom att hålla dem säkra och glada. Det är så vi får de bästa hantverkarna och gör det möjligt för dem att prestera sitt bästa varje dag.

Vi följer de miljökrav som finns och tillsammans med våra leverantörer vill vi bidra till en hållbar utveckling samt ta ansvar för framtiden.

För oss är det viktigt att var en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare och detta gör vi genom ständig utveckling, eget ansvar och att alla skall må bra. Det är så vi får de bästa medarbetarna och gör det möjligt för dem att prestera sitt bästa varje dag.

Din Profil:

Som kalkylingenjör kommer du att få ansvara för kalkyler på projekt. Du driver självständigt kalkylarbetet från förfrågningsunderlag till färdigt anbud och du är även ett stöd till arbetsplatserna. Du kommer att ingå i en projektgrupp som träffas regelbundet för att dela med sig av idéer och erfarenheter.

Vi söker dig som har teknisk utbildning alternativt motsvarande arbetserfarenhet inom bygg. Det är högst meriterande med erfarenhet av kalkylarbete inom bygg med goda kunskaper om byggmaterial och metoder.

Ni ska ha erfarenhet av någon typ av kalkylprogram.

Du ser möjligheter och kan arbeta självständigt, men samtidigt med en god samarbetsförmåga. Du ser dig själv som en välorganiserad person som gillar noggrannhet och föredrar struktur i ditt dagliga arbete. Du har en positiv attityd och eftersom du arbetar med kalkyl och anbud ser vi såklart att du har ett ekonomiskt sinne.

Körkort: B-körkort erfordras. Tjänstebil kommer att erbjudas.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse samt gällande kollektivavtal med Byggföretagen.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Maila gärna er ansökan till jobb@mobilbygg.se

Mikael Chevalier VD